+355 4 2246026, +355 692096147 [email protected]

AKSESORE PER TABLET & MOBILE

AKSESORE PER TABLET & MOBILE

Gama e produkteve Omega përfshin seri të gjërë ak­sesorësh për paisjet tuaja të lëvizshme duke filluar nga: bateri të jashtme, mbajtëse celulari të perma­save të ndryshueshme, shkopinj për selfie të përbërë nga material rezistent, ushqyes celulari dhe tableti cilësore dhe me fuqi të lartë karikimi. Intenso ka serinë e saj me bateri të jashtme për celu­lar dhe tablet me kapacitete që varjojnë nga 2000 mAh deri në 20000 mAh. Të përshtatshme për ud­hëtime të gjata dhe për pavarësi të vazhdueshme. Këto ushqyes mobile ofrojnë mbrojtje nga mbingargesat dhe shkarkesat të gjitha në një pajisje kompakte.

POWERBANKS

MBAJTESE

AKSESORE

KARIKUES & ADAPTOR