+355 4 2246026, +355 692096147 [email protected]

CANTA

CANTA

Çanta për Laptop që përfshijnë nga çantat e vog­la të dorës deri në ato të mëdha të shpinës të për­shtatshme për çdo aktivitet. Çanta për tablet dhe aksesorë të tjerë portative. Të përbëra nga një shum­llojshmëri materialesh, nga ato më të lehtat e deri tek çantat e lëkurës me pamje profesionale.

CANTA LAPTOP

CANTA TABLET