+355 4 2246026, +355 692096147 [email protected]

KANCELARIKE

KANCELARIKE

Kapeset e letrës OMEGA janë të qëndrueshme, ato kanë një cilësi të lartë dhe përmbuyshin të gjitha kërkesat tuaja të përditshme të biznesit, prodhimet tona janë bërë për të arritur standardet e kërkuara - kanë një dizajn të shkëlqyeshëm ergonomik dhe elegant dhe kanë aftësinë për të kapur grumbuj të madha letre më shumë sesa reklamojnë markat e tjera. Makinat llogaritëse të ofruara nga Albamedia mund të përdoren qoftë për llogaritjet shkencore, në shkolla dhe laboratorë, apo edhe në dyqane e shtëpi. Disa modele janë të pajisura me funksione financiare dhe programimi. Në një epokë kur informacioni është gjithcka, bëhet e rëndësishme që të shpërbëjmë në mënyrë të saktë dokumentet ose kartelat e letrës ose plastike duke përdorur griresen tonë te dokumentave nga PLATINET. Ne ofrojmë një seri të Highlighters, Markers dhe Pena, duke siguruar ngjyrën ose madhësinë e kërkuar nga klientët tanë. Gjithashtu ne ofrojme disa seri Theksuesish, Shënuesish, Stilopsash, Letre Fotografike marke, nga Brother, FuijFilm, të cilët ofrojnë cilësi të lartë të ngjyrave në çdo printim, Letra e Printimi, të përsosurura për përdorim të përditshëm dhe për të siguruar jetëgjatësi të pajisjeve të printimit. Materiale pastrimi për pajisjet tuaja elektronike, pelhura pastrimi të projektuara posaçërisht për sipërfaqe delikate. Vula Brother, me rimbushje dhe tharje të shpejtë. Mund të ktheni cdo tekst, firmë, grafikë, logo dhe foto në vula profesionale.

STAPLER

CALCULATOR

PAPER SHREDDER

HIGHLIGHTERS

PENS

ASSORTED NOTES

PHOTO PAPER

PRINT PAPER

CLEANING

VULA