+355 4 2246026, +355 692096147 [email protected]

NDRICIMI

NDRICIMI

Llampa Ekonomike me konstruksion të përforcuar, rezistent ndaj goditjes ose me konsum të ulët dhe ndriçim të ngrohtë nga Platinet. Llampa LED me fuqi të ulët, por ndriçim të fuqishëm dhe jetëgjatësi të madhe deri në 30,000 orë pune. Llampa Tavoline me një paraqitje moderne dhe me cilësi të lartë. Ato kane aftësinë për të rregulluar dritën dhe intensitetin e ndriçimit, Elektrik Dore, një gamë fantastike, e cila është prak­tike dhe e lehtë për t’u përdorur. Kurdo që keni nevo­jë për një pishtar për makinën tuaj, shtëpinë tuaj ose për të parë jashtë në natyrë, Maxell ka një zgjidhje ideale për ju.

LLAMPA EKONOMIKE

LLAMPA LED

LLAMPA TAVOLINE

ELEKTRIK DORE