+355 4 2246026, +355 692096147 [email protected]

PC&MOBILE

PC&MOBILE

Albamedia ofron versionet me të fundit dhe nje shumëllojshmëri markash të ndryshme për Laptop, All in One, Desktop, Monitor e Projekto,. Çdo pajisje është e mbuluar nga garancia dhe mbështetet nga servisi dhe teknikët tanë.

LAPTOP

DESKTOP