+355 4 2246026, +355 692096147 [email protected]

PERIFERIKE

PERIFERIKE

Ofrojmë një pafundësi modelesh të Tastierave ash­tu edhe Mouse duke filluar nga ato të thjeshtat me kabëll në ato me wireless dhe Bluetooth, për zyrë, shtëpi apo lojëra. WebCamera të markës Omega me rezolucion të lartë HD që ofrojnë qartësi superiore dhe funksion­alitete të ndryshme. Mikrofon per audio/video konferenca nga Omega profesional dhe me cilësi të lartë transmetimi. Ftohës për laptop me përmasa të ndryshme të markave Omega dhe GemBird, ofrojnë disa funksi­one ftohje dhe larmishmëri ngjyrash. Game Pad nga Omega për console pc ose edhe smartphone usb ose wireless larmishmëri versio­nesh për të gjitha preferencat. Ushqyes Korenti standard ose universal për smart­phone tablet apo laptop, të markave Omega, Gem­Bird, zgjidhje energjie për çdo tip pajisje. Pajisje Network të markës Tp-Link, zgjidhje ideale për Infrastrukturë, Zyrë apo Shtëpi. Router, Wifi, Sitch, Extender pajisje për çdo kërkesë të rrjetit tuaj qoftë për mjedise të vogla apo për rrjete të komplikuara IT.

TASTIERA

MOUSE

WEB KAMERA

MIKROFON

FTOHES

GAME

KARIKUESA

NETWORK