Shërbimet e Menaxhuara të Printimit (MPS)

  Përkufizimi i këtij shërbimi është i gjerë por thelbi është i thjeshtë: Marrja nën kontroll e printimeve tuaja, është një zgjidhje që ju ndihmon të kurseni para dhe të rritni produktivitetin. Printimi i menaxhuar gjithashtu ju ndihmon të përmirësoni ndikimin në mjedis dhe sigurinë e dokumenteve. Me “Menaxhim Printimi” nënkuptojmë koston gjithsej të menaxhimit dhe optimizimit të printimeve tuaja, prodhimtarisë dhe personave e sektoreve që mirëmbajne këto pajisje.  

  Lexoni më shumë

  I INTERESUAR?
  KËRKONI NJË AUDIT TË KOSTOVE AKTUALE TË PRINTIMIT?


  ZGJIDHJE PËR BIZNESE

  Healthcare Solutions

  Retail Solutions

  Professional Services Solutions

  Defense and Security Solutions

  Education Solutions

  Hospitality and Leisure Solutions

  Manufacturing Solutions

  Utilities Solutions

  Electrician and Network Infrastructure Solutions

  Transport Solutions

  E-commerce Solutions

  Branch Solutions  Departamenti Teknik


  Me një eksperiencë prej 15 vitesh në tregun shqiptar, sjellim për ju një gamë të gjerë shërbimesh, produktesh dhe zgjidhjesh. Duke filluar nga MPS, zgjidhje mobile, Pajisje për etiketa, etj.
  Odoo • Text and Image

  EVENTE

  Choose a vibrant image and write an inspiring paragraph about it.
  It does not have to be long, but it should reinforce your image.

  Odoo • A picture with a caption
   

  Integrimi i projektit Dynamics 365 Business Central SaaS me ndihmën e bashkëpunimit të Intelligent Systems Albania.

  Lexo artikullin


  PRODUKTE
  +15000
  KLIENTË 
  +2000
  VITE
  +16
  STAF I
  KUALIFIKUAR