SUPORTI

BEING PART OF YOUR SOLUTION

Albamedia ka si pjese e distribucionin e disa prej markave te njohura si: TP-Link, Brother, Intenso, Mediarange, Maxell, Platinet. Si pjese te rendesishme perberese te saj ka dhe sherbime mirmbajtje dhe servis per paisje: printimi, kompjutera dhe elektrike dhe elektronike dhe paisje te tjera te sektorit IT. Albamedia ofron servis te autorizuar te printerave, skanerave dhe paisjeve multifunksionale  te markes Brother. Kombinimi i trajnimeve profesionale të personelit të kualifikuar dhe pajisjet teknike moderne të shërbimeve gjithashtu dhe pjesët origjinale të këmbimit mundesojne zgjidhje per cdo rast.

Ofrohet zgjidhje nga ana softuerike dhe per konfigurime te ndryshme kompjuterike. Gjithashtu sherbime mbeshtetese për komponente networku dhe telekomunikacioni. Servisi siguron një sherbim profesional si rrjedhoje e ekspertëve dhe teknikëve të kualifikuar e të trajnuar ne fushat përkatëse. Zgjidhja e ekspertëve tane ofrohet për të gjitha produktet e ofruara nga Albamedia brenda ose jashte garancise, ne gjithashtu ofrojme servis edhe për produkte të tjera të tregut.

× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!