Brother

Albamedia është distributor printerave Brother për Shqipërinë dhe Kosovën, Brother është nje markë ndërkombëtare e paisjeve të printimit dhe skanimit. Njihet për ndërtimin e printerit të parë Matricor me shpejtësi të lartë, Që nga viti 1971 Brother ka vazhduar të ofroj printera të besueshëm dhe cilësore për një sërë mjedisesh dhe përdorimesh. Pavarsisht nëse jeni duke printuar foto në shtëpi, ose materiale promovuese për biznesin tuaj në A3, prezantime në zyrë ose duke skanuar dokumente të një korporate, produktet Brother ofrojnë besueshmëri të jashtëzakonshme, siguri dhe efikasitet, si dhe një sërë mundësish për digjitalizim dokumentesh. Kërkesat e printimit ndryshojnë nga përdoruesi në përdorues, kështu që Brother ka gjetur zgjidhjen për këtë. Për shembull, printerët tanë All-in-One nga A4 në A3 përfaqsojnë më të mirën e arritjeve teknologjike, të akumuluara gjatë viteve, për të siguruar printim ne kapacitete te medha, përdorim te lehtesuar me ekran me prekje, skanimin dhe faksimin nga një makinë e vetme. Paisje të tjera printimi që janë projektuar në mënyrë specifike për sektorë të veçantë të industrisë, si kujdesi shëndetësor, dyqanet, arsimi dhe hoteleria dhe relaksi.

Pra, nëse jeni në kërkim të një paisje Inkjet, Laser me Ngjyrë ose Laser Bardhe e Zi, ne mund t’ju ofrojme zgjidhjen e duhur. Duke filluar nga formatet e printimit A7 deri ne formate te medha A3. Printimi wireless ose nëpermjet internetit. Ruajtja e materialeve te skanuara ne cloud. Skanerat portativë janë zgjidhja perfekte për bizneset e vogla, apo për profesionistët në lëvizje ose kushdo që ka nevojë për një skaner portativ, kompakt dhe me karakteristika të larta dhe funksionalitet të plotë. Mund të skanoni fotografi, karta biznesi, fatura, kontrata, shënime të shkruara me dorë dhe shumë te tjera. Këto skanera të lehtë portativë zënë nje hapësirë minimale dhe mund të mbahen qoftë në një çantë ose sipër tryezës. Skanerat portativ janë të fuqizuar nëpërmjet kabullit USB dhe ju lejojnë të skanoni me ngjyra ose bardhë e zi kudo që të jeni. Efikas dhe të leverdisëshëm skanerat tanë janë zgjidhja e thjeshtë dhe e lire për të qëndruar të organizuar duke eleminuar letrat e panevojshme dhe duke kursyer kohë. Skanerët e tryezës janë të shpejtë, janë të besueshëm, me cilësi të lartë dhe janë të lehtë për t’u përdorur. Ata janë zgjedhja e përkryer

për bizneset dhe grupet e punës që kërkojnë të skanojnë në destinacione të ndryshme si: E-Mail, OCR, Skedar, karte memorie, USB flash drive, tabletë Android ™ / pajisje mobile. Skanerët e tryezës janë ideal për grupet e punës të prirura për të maksimizuar produktivitetin dhe për të përmirësuar procesin e punës duke zëvendësuar materialet që ishin më parë në formë të shtypur. Brother eshte nje lider boteror ne makinerite dhe printerat e etiketimeve dhe si te tille ne perdorim ekspertizen tone per te siguruar zgjidhje profesionale per te gjithe, duke ofruar nje linje te gjere produktesh ne industrine e etiketimit - nga pajisjet kompakte dhe te lehta per tu transportuar, pajisjet e tavolines qe mund te lidhen me PC ose punojne te pavarura dhe deri tek modelet industriale. Cfare do qe te jete , per zyre, industri apo thjesht perdorim personal, etiketat e printerave Brother jane me te shpejta dhe menyra me e thjeshte per te organizuar dukumentat, pajisjet, hapsirat e punes etj.

INKJET A4

INKJET A4 - A3

Small LASER

LASER Mono

Small LASER

Laser Multi Color

Scanners

P-touch

Label Print

STMC
Electromagnetic Compatibility
ISO9001
ISO14001
R.I.T
Adopting International Standard
× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!