+355 4 2246026, +355 692096147 info@albamedia.al

Platinet

Platinet - History

Platinet ofron nje game shume te gjere produkteve qe ne disponojme, ku perfshihen aksesore kompatibel per produktet e linjes Android, pajisje qe perdorin Bluetooth dhe Wireless pasi Platinet perdor nje teknologji moderne e fokusuar tek teknologjia mbile & wireless. Ne lihdje me gamen e produkteve, e kemi fjalen per bokse apo kufje, power banks, mouse apo aksesore te tjere per kompjuter, apo CD/DVD disk , Storage medisa, tastiera, network dhe aksesore per makine, Bateri, Llampa, game e gjere karikuesish, etj. Produktet Platinet jane te prodhuar me nje kualitet te larte, dhe te testuara. Te prodhuara ne Poloni, gjithashtu kjo marke ka fituar cmimin per shume konkurse per rreth Europes ne lidhje me kualitetitn.

Llampa

Storage

IT

Bokse

Cleaning & Office

Canta

Kabuj

Gadgets

Tablet & Mobile

Aksesore TV

Kufje

STMC
Electromagnetic Compatibility
ISO9001
ISO14001
R.I.T
Adopting International Standard
× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!