AKSESOREIT&MOBILE

AKSESOREIT&MOBILE

Gama e produkteve Omega përfshin seri të gjërë ak­sesorësh për paisjet tuaja të lëvizshme duke filluar nga: bateri të jashtme, mbajtëse celulari të perma­save të ndryshueshme, shkopinj për selfie të përbërë nga material rezistent, ushqyes celulari dhe tableti cilësore dhe me fuqi të lartë karikimi. Intenso ka serinë e saj me bateri të jashtme për celu­lar dhe tablet me kapacitete që varjojnë nga 2000 mAh deri në 20000 mAh. Të përshtatshme për ud­hëtime të gjata dhe për pavarësi të vazhdueshme. Këto ushqyes mobile ofrojnë mbrojtje nga mbingargesat dhe shkarkesat të gjitha në një pajisje kompakte.

CANTA

MBAJTESE

MOUSE

KARIKUESA

FTOHES

POWER BANKS

TAPET MOUSE

TASTIERA

TJERA

WEB KAMERA

WRITER - READER

× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!