AUDIO

AUDIO

Kufje për përdorim personal nga Maxell, Ear­phone për smartphone dhe pajisje mobile, mundësi zgjedhjeje midis funksioneve, dizajnit dhe cilësisë. Bluetooth ose kabëll, USB ose JACK mund të gjeni çdo gjë që ju nevojitet. Bokse të markës GemBird, Maxell dhe Omega, të prodhuara për lëvizshmëri dhe për pavarësi operimi nëpërmjet baterive të integruara që rikarikohen me USB. Bokse cilësore për pc ose televizorë me kualitet audio. Versione për çdo preferencë dhe gusto. MP3 dhe MP4 player nga Intenso për këdo që do të dëgjojë apo shikojë në rrugë albumet/filmat e preferu­ar pa harxhuar memorjen apo baterinë e smartfonit.

KUFJE

BOKSE

MP3

× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!