BATERI

BATERI

Bateritë Maxell përbëhen nga një listë e plotë që përfshin: Bateritë Alkaline janë të rekomanduara për pajisjet me konsum të ulët / e të vazhdueshëm, duke përfshirë detek­torët e tymit, orët, telekomandat si dhe aplikime të tjera. Super Alkaline, shtyrë nga kerkesat e pajisjeve me kapac­itet të lartë, kjo është një bateri popullore e përshtatshme për pajisjet si: radiot portative, ndriçuesit, pajisjet e kontrol­lit me radio, MP3 dhe sistemet portative GPS. Bateri të Rikarikueshme, këto bateri ofrojnë fuqi të lartë premium, ideale për kamerat dixhitale të ditëve të sotme. Bateri Zink Magnez, janë për blerësin e vetëdijshëm për vlerën e këtyre baterive, bateritë e zinkut zakonisht përdoren në alarmet e tymit, orët, pishtarët më të vegjël dhe pajisjet me konsum të ulët energjie. Bateri Monedhe me Litium, prodhohen me të njëjtën te­knologji të përdorur për zhvillimin e baterive të oksidit të argjendit, bateritë Mikro Alkaline përdoren gjerësisht për qëllime të ndryshme si bateri të shkëlqyera kundra-rrjed­hjes. Bateri Monedhe me Oksid Argjendi, Maxell është prodhue­si kryesor në botë i qelizave me impakt të vogël mjedisor dhe pa Mërkur.

ZINC

ALKALINE

SUPER ALKALINE

RECHARGEABLE

COIN

KARIKUES BATERISH

UPS

× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!