PRINTER

PRINTER

Albamedia është distributor zyrtar i printerave Brother për Shqipërinë dhe Kosovën, Brother është një markë ndërkombëtare e  pajisjeve të printimit. Njihet për ndërtimin e printerit të parë Matricor me shpejtësi të lartë. Brother ka ofruar që nga viti 1971 printera cilësorë dhe të besueshëm për një sërë mjedisesh dhe përdorimesh. Pavarësisht nëse jeni duke printuar foto në shtëpi, ose materiale promovuese në A3 për biznesin tuaj, prezantime në zyrë apo duke skanuar dokumentat në një korporatë, produktet Brother ofrojnë besueshmëri të jashtëzakonshme, siguri dhe efikasitet, si dhe një sërë mundësish për dixhitalizim dokumentesh. Nëse jeni në kërkim të një pajisje Inkjet, Laser me ngjyra ose Lazer bardhezi, ne mund t’ju ofrojmë zgjidhjen e duhur. Duke filluar nga formate të printimit A7 deri në formate të mëdha A3. Printimi meWireless ose nga Interneti.

PRINTER INKJET

PRINTER LABEL

PRINTER LASER

PRINTER MOBILE

PRINTER KARTASH

× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!