SHTEPI&ZYRA

SHTEPI&ZYRA

Pajisje të Shëndetit Omega për kontrollin e mirëqenies në kushtet e shtëpisë suaj. Peshore Omega për mjedise dhe përdorime nga më të ndryshmet që nga peshoret me saktësi të lartë për amvisat dhe deri tek ato për matjen e peshës. Orë dore dhe muri të markës Omega me funksione nga më të ndryshmet me teknologji të lartë. Stacion Moti nga Omega me cilësi të lartë, shfaq temperaturat e brendshme dhe jashtme, lagësh­tinë, parashikimin e motit. Kornizë Fotosh Dixhitale, nga Intenso dhe Omega mundëson shfaqjen e fotove, videove dhe muzikës të ngarkuara nëpërmjet USB ose kartave SD. Mbajtëse TV të markës Platinet ose GemBird, mund të poziciononi ekranin ose televizorin tuaj në çfarëdo lloj pozicioni të dëshironi me përmasa që variojnë nga më të voglat e deri tek më të mëdhatë.

PESHORE

GADGETS

ORE

AKSESORE TV

CAMERA

CLEANING

KANCELARIKE

NDRICIMI

PAPER SHREDDER

× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!