STORAGE

STORAGE

Storage nga SanDisk duke filluar nga Kartat e memorjes, Usb flash drive, SSD, produkte të mendu­ara për profesionistët e fotografisë dhe videove dhe individët kërkues të cilësisë, shpejtësisë dhe jetëgjatsisë së materialeve të tyre. Maxell është zgjidhja e përkryer e ruajtjes së të dhënave për këdo që dëshiron të ruajë skedarë dhe aplikacione të shumta në një pajisje me shpejtësi të lartë. Intenso kombinon një dizajn me cilësi të lartë dhe performancë superlative, kjo markë ofron një zgjidh­je të ruajtjes së të dhënave të teknollogjisë së fundit për transferimin dhe sigurimin e fotografive, videove, muzikës dhe të dhënave të tjera. Omega ofron raportin më të mirë ndërmjet kapac­itetit dhe kostos duke mudësuar karta memorje dhe arkivues USB me çmimet më të favorshme në treg.

SSD

KARTE MEMORIE

USB

HDD

× Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!