Rreth nesh


BEING PART OF YOUR SOLUTION

HISTORIKU

Albamedia Shpk është një kompani distribucioni në sektorin e teknologjisë së informacionit e themeluar në vitin 2004. 
Duke ofruar një gamë të gjërë produktesh dhe zgjidhjesh nga markat më të njohura në fushën IT-së, Albamedia ka fituar reputacion si një partner i besueshëm për një spektër të gjerë klientele në treg, që përfshin dyqanet e Retail (shitjet me pakicë) ato të specializuar të IT-së , dyqanet online, etj.
Aktiviteti i Albamedia Shpk bazohet në një rrjetë të konsoliduar të shpërndarjes, që garanton dërgimin e shpejtë dhe të besueshëm të produkteve. Suksesi i kompanisë qëndron në qasjen e orientuar drejt klientit, duke i vënë nevojat e klientit në përparësi dhe duke punuar pa u lodhur për t'i plotësuar ato. Përmes infrastrukturës së saj të shpërndarjes dhe partneriteteve strategjike, Albamedia Shpk ka vendosur veten si një distributore e besueshme e IT-së, duke lidhur klientelen e saj me zgjidhjet më të fundit teknologjike.


AKTIVITETET DHE PARTNERITETET

Operacionet e Albamedia Shpk përfshijnë disa nën-sektorë brenda industrisë së IT-së, si:


Printimi:   Si distributor zyrtar i BrotherCanonPapercut dhe Printcity, Albamedia Shpk ofron një gamë të gjerë produktesh dhe zgjidhjesh për printim që varion nga nevojat bazike të printimit në zyrë apo shtëpi, deri tek zgjidhjet më komplekse dhe të personalizuara për projekte të mëdha printimi nëpër korporata etj. Përveç ofertës së gjerë të produkteve, Albamedia Shpk ofron gjithashtu edhe konsulencen e duhur  dhe mbështetje teknike për të gjithë klientët e saj, duke u siguruar se të gjitha zgjidhjet e printimit funksionojnë në mënyrën më efikase dhe të qëndrueshme.

Network:  Si distributor i TP-Link, Albamedia Shpk bën shpërndarjen e produkteve dhe zgjidhjeve të avancuara të rrjetit, duke siguruar që partnerët dhe furnizuesit e shërbimeve të internetit (ISP) të përfitojnë nga zgjidhje efektive ,konkurruese dhe të besueshme dhe për nevojat e tyre.

Data Storage: Në saj të partneritetit me markat e njohura Sandisk dhe Kingston, Albamedia Shpk ka në ofertë një portofol të pasur të produkteve për ruajtjen e të dhënave si USB flash drives, kartë memorje,SSD,HDD etj. 

POS & Auto ID: Duke  bashkëpunuar me markat lider të industrisë si Zebra, HoneywellPosban, NewlandDascom etj, Albamedia Shpk ofron pajisje dhe zgjidhje inovative për Pikat e Shitjes (POS) dhe Identifikimin Automatik (Auto ID) si printerë termik për fatura, etiketa etj, skanerë barkodesh, pajisje all in one për pikat e shitjes, sisteme menaxhimi inventari dhe më shumë. Duke përdorur produkte të tilla, klientët mund të përmirësojnë menaxhimin e transaksioneve, trajtimin e inventarit ,dergesave, duke i ndihmuar ata të optimizojnë operacionet e tyre dhe të përmirësojnë përvojën e klientit.

Monitor & Zgjidhjet e Montimit: Si distributor i PhilipsAOCHannspreeNeomounts, dhe Gembird, Albamedia Shpk ofron një gamë të gjerë monitorësh dhe zgjidhjeve të montimit. Kjo përzgjedhje plotëson nevoja të  ndryshme si për konsumatorët privat ashtu dhe biznesin, duke ofruar teknologji të shkëlqyeshme përkrah opsioneve të larmishme të montimit për të krijuar hapësira pune të përshtatshme dhe efikase.

Komponentët & Aksesorët e IT-së:  Albamedia, në bashkëpunim me marka të njohura si UgreenGembirdMaxell, dhe Amazfitka diversifikuar ofertën e saj për klientët duke përfshirë një përzgjedhje të gjerë të komponentëve & aksesorëve të IT-së si mouse, tastierë, kabuj të ndryshëm dhe adaptor ,pajisje audio dhe video, orët inteligjente ,bateri etj.

Zgjidhjet e Software dhe Sigurisë: Albamedia Shpk nëpërmjet partneritetit strategjik me VMWareKasperskyTrendMicroFortinet, dhe Adobe plotëson ofertat e saj me software të avancuar dhe zgjidhje të avancuara të sigurisë së IT-së që variojnë nga mbrojtja kibernetike në software krijues, dhe që i pergjigjen nevojave në rritje të bizneseve.

Të Konsumueshmet: Albamedia në bashkëpunim me furnitorë të besueshëm si NinestarBlack Point, dhe Static Control ofron një gamë të gjerë të konsumueshmëve të printimit të një cilësie të lartë, duke integruar këtë në ofertën e saj  gjithëpërfshirëse për të përmbushur nevojat e ndryshme të bizneseve.


Albamedia Shpk mbetet e angazhuar për të ofruar cilësinë më të lartë të produkteve dhe shërbimeve, duke mbajtur hapat me trendet e industrisë dhe duke zgjeruar vazhdimisht ofertat e saj për të përmbushur nevojat në zhvillim të klientëve të saj.Close


Certifikata e Konformitetit     

Për sistemin e menaxhimit të sigurisë së
informacionit.
Për sistemin e menaxhimit të cilësisë.


  

 

Close

CANON PARTNER 2024      

Albamedia që prej muajit Janar 2023 është DISTRIBUTOR zyrtar i Canon në Shqipëri. 
Vazhdojmë edhe vitin që jemi me më shumë energji dhe gatishmëri për t'ju ofruar teknologjinë më të avancuar në fushën e Printimit dhe Menaxhimit të Dokumentave duke u fokusuar në nevojat tuaja specifike.

  

 

PARTNERëT

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo