+355 4 2246026, +355 692096147 [email protected]

PRODUKTE

PRINTERA & SKANERA

SHTEPI

AUDIO

PERIFERIKE

KABLLO

NDRICIMI

AKSESORE PER TABLET & MOBILE

PC&MOBILE

KANCELARIKE

CANTA

TONERA & KARTRIXHE

BATERI

DATA STORAGE

KAPAK

KATALOG

Weather Station
Water Filters
Batteries
Lightning
Holders
Kabuj
Mbajtese TV
Storage
Mouse
Office
Tastiera
Peshore
Gaming
Bokse
Sport Gadgets
Kufje
Power Banks
Canta
Ora

Bej kerkese per cmime shumice

Albamedia shpk eshte distributor shumice dhe ne kete faqe cmimet ju shfaqen vetem rishitesave te autorizuar prej nesh.

Per te bere kerkese ju lutem regjistrohuni ne faqe dhe dikush prej nesh shume shpejt do ju kontaktoje.