Shërbimet e Menaxhuara të Printimit (MPS)

Odoo • A picture with a caption

Pse të zgjidhni MPS-në tonë?

MPS ofron shërbime gjithë përfshirëse të printimit të menaxhuar, të ndërtuara rreth nevojave specifike të biznesit tuaj. Në thelb të ofertës sonë është mbështetja jonë "Being part of your solution". Kjo do të thotë se ne bëjmë gjithçka që mundemi për të siguruar që biznesi juaj të ketë një MPS efektive që i sjell përfitim biznesit tuaj çdo ditë – dhe ne jemi gati për t'ju ndihmuar kur ju  keni nevojë për ne. Zgjedhja jonë për MPS-në tuaj ju ndihmon të zvogëloni koston dhe kompleksitetin e printimit të biznesit. Lënia e menaxhimit të makinerisë suaj të printimit tek ne çliron kohën tuaj, dhe të kesh opsionin për të marrë me qira pajisje ndihmon në eliminimin e shpenzimeve kapitale.

Çfarë përfiton biznesi juaj nga MPS?

Odoo • Image and Text

Kontrolli

Identifikoni mundësitë për të optimizuar infrastrukturën tuaj të printimit dhe rifitoni kontrollin e shpenzimeve të lidhura me printimin. Duke kombinuar harduerin e vlerësuar me çmime, veçoritë inovative të softuerit dhe nivelet e pakrahasueshme të shërbimit, të krijuara posaçërisht për të përmbushur nevojat e biznesit tuaj, MPS ju kthen në kontroll të çdo gjëje, nga kostoja deri te shpërdorimi.

 

Siguria

Si pjesë e vlerësimit të printimit në mbarë organizatën tuaj, ne mund të identifikojmë rreziqet e sigurisë së printimit dhe të Protokollit të Internetit (IP) me të cilat mund të përballeni. Më pas do të ndërtojmë një MPS që ndihmon në zbutjen e rreziqeve me një plan sigurie të përshtatur. Kjo mund të përfshijë gjithçka, nga kufizimi i funksionalitetit dhe printimi i mbrojtur me PIN deri te kriptimi i nivelit të ndërmarrjes dhe zgjidhjet e rrjedhës së punës. Pajisjet tona kanë një sërë funksionesh të integruara sigurie të krijuara për të luftuar krimin kibernetik, duke përfshirë enkriptimin SSL – e njëjta teknologji e përdorur në tregtinë elektronike për të mbrojtur detajet e bankës dhe kartës së kreditit – që mbron dokumentet që përmbajnë informacione të ndjeshme që dërgohen nëpër rrjete për t'u printuar. Ndërsa printimi juaj është i cenueshëm, i gjithë mjedisi juaj i IT është i cenueshëm. Duke dështuar në trajtimin e këtyre pikave të dobëta, biznesi juaj mund të jetë në rrezik të shkeljes së legjislacionit të privatësisë dhe sigurisë së të dhënave.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Efikasiteti

MPS ofron një auditim të plotë të konfigurimit tuaj aktual të printimit për të identifikuar përfitimet e mundshme të efikasitetit. Ne projektojmë një infrastrukturë printimi që ofron kapacitetin e vëllimit të printimit dhe disponueshmërinë e printerit që kërkon organizata juaj, të plotësuara nga zgjidhje të thjeshta të rrjedhës së punës. Shërbimi i automatizuar dhe sinjalizimet për tonerin sigurojnë që ju të mund të përqendroheni në biznesin tuaj të përditshëm të sigurt, duke ditur se ne po kujdesemi për kërkesat tuaja për printim.

Qëndrueshmëria

MPS ju vë në një pozicion të shkëlqyeshëm për të reduktuar gjurmën tuaj duke ju ndihmuar të monitoroni dhe përmirësoni konsumimin e letrës, energjisë, materialeve konsumuese dhe hapësirës. Për të rritur edhe më tej kredencialet tuaja të gjelbra, ne mund të përfshijmë mbledhjen dhe riciklimin e materialeve konsumuese si pjesë e shërbimit dhe përveç kësaj, mund t'ju ofrojmë një certifikatë Partneriteti për Riciklimin e Furnizimeve që tregon se sa mbetje janë devijuar nga landfilli përmes riciklimit të rezervave bosh të tonerit. Në vitin 2015, Dartford & Gravesham NHS Trust dhe Day Lewis kthyen rreth 5000 rezerva. Këto janë ricikluar, duke u siguruar që të mos përfundojnë në landfill.

Odoo • Text and Image

Qasja jonë ndaj MPS-së

Odoo - Sample 1 for three columns

   

01 Assessment Phase:

Dizajnimi i shërbimeve tuaja perfekte të printimit

Faza e Vlerësimit përqendrohet në të kuptuarit të nevojave të biznesit tuaj dhe zakoneve të printimit të përdoruesve. Qëllimi i kësaj është të hartojë një zgjidhje të qëndrueshme, të optimizuar dhe të personalizuar, e cila siguron që printerët e duhur të jenë në vendin e duhur në të gjithë biznesin tuaj. Ne do të kryejmë një auditim rigoroz të aseteve, duke vlerësuar produktivitetin e përdoruesit dhe infrastrukturën aktuale të makinës së printimit.

Ky auditim do të hetojë elementë si kostoja totale e pronësisë (TCO), kërkesat e sigurisë dhe politikat e printimit, produktiviteti i përdoruesit dhe përdorimi i printerit, si dhe politikat e CSR dhe qëllimet e qëndrueshmërisë. Ne do ta përdorim këtë për të zhvilluar një zgjidhje specifike për nevojat tuaja që do të maksimizojë efikasitetin dhe do të minimizojë kostot e fshehura, duke rezultuar në një qasje më të balancuar.

Odoo - Sample 1 for three columns

 

02 Transition    Phase:

Vendosja e gjithçkaje në vend

Ne e kuptojmë se ndryshimi i IT në mbarë kompaninë mund të jetë një fushë e minuar për çështjet e mundshme dhe futjen e rreziqeve. Ne kemi zhvilluar një grup të jashtëzakonshëm shërbimesh në fazën tonë të tranzicionit për të siguruar që kalimi juaj në MPS të jetë i qetë, efikas dhe pa rreziqe të tilla.

Duke përdorur menaxherë të kualifikuar, ne mbulojmë gjithçka, nga shpërndarja dhe instalimi deri te konfigurimi dhe zbatimi, trajnimi i stafit dhe sigurimi i materialeve përkatëse. Ne gjithashtu do t'i vendosim në mënyrë të sigurtë pajisjet tuaja të vjetra në rregulloret aktuale legjislative dhe do të integrojmë proceset e tavolinës së shërbimit MPS me tavolinën tuaj të shërbimit. Kjo rezulton në një projekt jashtëzakonisht të mirë të menaxhuar dhe një kalim të qetë operacional në MPS tuaj për të gjithë në organizatën tuaj.

Odoo - Sample 1 for three columns

 

03 Optimization Phase:

Sigurohuni që gjithçka të funksionojë në perfeksion

Optimizimi përfshin mbështetje parandaluese dhe reaktive nga ne. Si pjesë e rishikimeve tona periodike të biznesit me ju, Menaxherët tanë të Ofrimit të Shërbimit (SDM) të kualifikuar për ITIL shqyrtojnë kërkesat operacionale të përditshme.

Menaxhimi i performancës së SLA dhe zhvillimet strategjike brenda organizatës suaj, do të diskutohen në mënyrë që të përgatitemi për të komunikuar me ju. Vlerësimi i vazhdueshëm i disponueshmërisë, kapacitetit dhe përdorimit të pajisjes me SDM-në tuaj do të përcaktojë nëse MPS-ja juaj po funksionon aq mirë sa mundet për ju, edhe pse nevojat tuaja ndryshojnë. E gjithë kjo është pjesë e mënyrës se si ne vlerësojmë vazhdimisht nevojat tuaja dhe sigurojmë që MPS-ja juaj të jetë po aq e freskët në fund të kontratës sa ishte në fillim.