Odoo • Image and Text

Ne jemi të apasionuar për ndërtimin e një ekipi individësh shumë të kualifikuar, të fokusuar tek klientët, të cilët kontribuojnë me entuziazëm në kulturën tonë të korporatës dhe suksesin e kompanisë sonë. Me pagën konkurruese dhe përfitimet e ofruara në Albamedia, ju ndërtoni më shumë se një karrierë, ju ndërtoni një të ardhme!

  • IT Supplies Category Manager 

  • Technical Pre/After - Sales Support for POS Devices

  • Digital Marketing Specialist

                                 

“Kur kolegët e punës bëhen miq dhe suksesi bëhet pjesë e jetës së përditshme "

Ju do jeni kolegu ynë i barabartë i punës që nga dita e parë dhe të gjithë do punojmë ngushtë si një ekip. Një qasje miqësore por profesionale si dhe aktivitete të përbashkëta promovojnë kohezionin tonë. Punonjësit tanë identifikohen me kompaninë tonë përmes atmosferës sonë miqësore të punës. Për këtë ju duhen vetëm dy gjëra: motivim dhe përkushtim. Ne do të bëjmë pjesën tjetër.

Internship


Ne jemi të lumtur të ofrojmë praktika për studentët sipas kërkesës.

Ju lutemi na dërgoni një CV në jobs@albamedia.al

Ju do të merrni një përgjigje nëpërmjet një njoftimi të shkurtër.


Bashkohu me ne