Pajisje Rrjeti

Odoo - Sample 1 for three columns

Mesh WiFi, Better WiFi

Deco Mesh përdor nyjet WiFi që punojnë së bashku për të përhapur Wi-Fi më të fortë dhe më të besueshëm në të gjithë shtëpinë tuaj, në mënyrë që të mos e humbni kurrë lidhjen ndërsa lëvizni nga dhoma në dhomë.

Odoo - Sample 2 for three columns

Përjetoni WiFi & WiFi 6 si kurrë më parë

A jeni gati për një përvojë të re WiFi? Deco ofron shpejtësi, mbulim dhe stabilitet të jashtëzakonshëm. Teknologjia Wi-Fi 6 e çon WiFi mesh në një nivel të ri me shpejtësi më të madhe dhe vonesë të reduktuar.

Odoo - Sample 3 for three columns

Siguri totale

Enkriptimi i WiFi dhe përditësimet përmes ajrit sigurojnë që rrjeti juaj të jetë gjithmonë i sigurt ndërsa siguria HomeCare™ e TP-Link shton një shtresë tjetër mbrojtjeje për familjen tuaj.

Odoo • A picture with a caption

Çfarë është TP-LINK HomeCare?
TP-Link HomeCare ofron një grup funksionesh për t'ju ndihmuar të krijoni një rrjet të personalizuar dhe të sigurt për të gjithë familjen.
Veçoritë përfshijnë Antivirus, Kontrollet Prindërore dhe QoS (cilësia e shërbimit).


             

Kontrollet prindërore

Nëse dëshironi të bllokoni përmbajtje të papërshtatshme, të vendosni kufij ditorë për kohën totale të shpenzuar në internet, të shihni se cilat faqe interneti po përdorin fëmijët tuaj ose të ndaloni internetin, mund ta bëni këtë me kontrollet prindërore, të gjitha nga komoditeti i një aplikacioni.


Cilësia e Shërbimit

Zgjidhni pajisjet ose aktivitetet që dëshironi t'i jepni përparësi në rrjetin tuaj me Cilësinë e Shërbimit (QoS). Në vetëm disa prekje, mund të siguroheni që laptopi ose transmetimi i filmit të jetë i pari në linjë për WiFi ose Ethernet.


Antivirus

Çdo pajisje hyn në internet përmes ruterit tuaj. Kjo përfshin produkte që zakonisht nuk kanë mbrojtjen e tyre nga kërcënimet kibernetike. HomeCare ofron mbrojtje gjithëpërfshirëse dhe antivirus për ruterin tuaj, duke i mbajtur
të sigurta të gjitha pajisjet tuaja të lidhura.

Odoo - Sample 1 for three columns

Ruterat

Krijoni një WiFi të shpejtë dhe të besueshëm.

Odoo - Sample 2 for three columns

Zgjerimi i rrjetit

Mënyra të thjeshta për të zgjeruar dhe përmirësuar rrjetin tuaj.

Odoo - Sample 3 for three columns

Modem & Gateways

Porta juaj drejt internetit.

Odoo - Sample 1 for three columns

Switch

Mbajtja e shtëpisë tuaj të lidhur me kabllo për lidhje cilësore.
Odoo - Sample 2 for three columns

Aksesorë

Gjithçka tjetër që ju nevojitet për një mënyrë jetese të lidhur.

Odoo - Sample 3 for three columns

Adaptues

Përshtatni pajisjet tuaja për një Wi-Fi më të shpejtë.

Smart Home

 
Odoo • A picture with a caption
Odoo - Sample 1 for three columns

Kamerat e sigurisë

Mbajtja një sy në gjithçka që ndodh.

Odoo - Sample 1 for three columns

Priza inteligjente

Zgjoni pajisjet tuaja të shtëpisë.

Odoo - Sample 1 for three columns

Ndriçim inteligjent

Ndriçim për çdo rast.

Odoo - Sample 1 for three columns

Switch inteligjentë

Më shumë sesa thjesht on dhe off.