Vizita e Shkëlqesisë së tij Ambasadorit Japonez Z. Takada Mitsuyuki në zyrat e Albamedia Sh.p.k!

Odoo • A picture with a caption

Si anëtarë të Dhomës Japoneze të tregtisë, kishim nderin të mirëprisnim vizitën e Shkëlqesisë së tij Ambasadorit Japonez Z. Takada Mitsuyuki dhe të bashkëbisedonim mbi eksperiencën tonë si perfaqësues zyrtar për Shqiperine dhe Kosovën pèr markat Japoneze Brother dhe Maxell. 

Albamedia Shpk me një eksperiencë prej 18 vitesh si distributor në fushën e IT transmeton më së miri misionin e Brother dhe Maxell.

Misioni i Brother ‘’te rrisim veten përmes rritjes së të tjerëve', ofron një sër zgjidhjesh që u mundësojnë njerëzve të punojnë në mënyrë inteligjente dhe me efikasitet, duke arritur rezultate të jashtëzakonshme në rrugëtimin e tyre të biznesit. Me gati pesëdhjetë vjet përvojë në mbështetjen e bizneseve të të gjitha madhësive dhe klientëve të sektorit publik, Brother vazhdon të përshtatet me klientët e tij dhe kërkesat e tyre në ndryshim.

Maxell ka qenë gjithmonë i përkushtuar për t'u ofruar klientëve tanë produkte dhe shërbime të cilësisë më të mirë përmes ideve më të avancuara teknologjike dhe inovative.

Ne do të kontribuojmë me shumë pasion për të nxitur më tej rritjen e prezencës së biznesit Japonez në rajon, duke përcjellë sensin e saktësisë, durimit dhe të kreativitetit që i karakterizon.

Odoo • A picture with a caption