Printera

PRINTERA MULTIFUNKSIONALE

Pse duhet të zgjidhni një printer gjithçka-në-një? Siç e thotë dhe vetë emri, ju lejon të kryeni një sërë detyrash në një qendër të vetme. Zgjedhja e një pajisjeje shumëfunksionale ka përfitime të ndryshme si:

Kombinimi i disa pajisjeve në një të vetme kursen kohë pasi nuk keni më nevojë të lëvizni nga pajisja në pajisje nëpër zyrë. Duke zvogëluar numrin e pajisjeve që keni, do të kurseni shumë më tepër hapësirë rreth dhomës ose zyrës. Në afat të gjatë, do të shihni kursime në kosto pasi është më e lirë të përdorni një pajisje me shumë funksione sesa të keni disa pajisje të ndryshme.


Odoo - Sample 1 for three columns

Printera për biznesin

Cilat janë përfitimet e një printeri biznesi?

Zgjedhja e teknologjisë së duhur që përshtatet me nevojat tuaja specifike të biznesit është shpesh e vështirë. Printerët e biznesit të kuruar me profesionalizëm e bëjnë vendimin tepër  të thjeshtë.

Siguria. Mbroni dokumentet tuaja nga rënia në duar të gabuara me teknologjinë më të fundit.
Produktiviteti. Integrohuni në proceset tuaja ekzistuese, duke ju kursyer kohë. 
Besueshmëria. Projektuar dhe testuar për të përballuar kërkesat e bizneseve të sotme. 
Kosto efektive. Raportim për transparencë në kostot e printimit të zyrës suaj.

Odoo - Sample 2 for three columns

Printera lazer

Printerët lazer ofrojnë cilësi të shkëlqyer printimi me tekst të qartë dhe shpejtësi të lartë. Nëse printoni rregullisht vëllime të mëdha dokumentesh dhe kërkoni rezultate të vazhdueshme me cilësi të lartë, atëherë printerët lazer janë zgjidhja perfekte për ju.

5 arsye për të zgjedhur një printer lazer Brother:

Super efikas kur printoni vëllime të larta,
Shpejtësi kur printoni sasi të mëdha,
Cilësia më e mirë me tekst të qartë dhe të mprehtë,
Aftësia për t'u personalizuar me aksesorë dhe veçori,
Printoni më shumë faqe me një rezervë toneri me rendiment më të lartë.


Odoo - Sample 1 for three columns

Printerat  Inkjet

IPrinterët inkjet janë sinonim i prodhimit të pastër dhe me rezolucion të lartë. Për shumë përdorues, inkjet-i është plotësisht i përshtatshëm për kërkesat e tyre.  Kur hapësira është një problem - në përgjithësi përshtaten edhe në mjedise të ngushta.

Këto printera kanë performancë më të lartë nëse: 

Nuk printoni vëllime të larta, pra disa dokumente me shumë faqe çdo ditë,
Do të p
rintoni dokumente dhe fotografi shumëngjyrëshe.

Odoo - Sample 1 for three columns

Printerat portativ  

Printerët e jashtëzakonshëm mobile Brother ju mundësojnë të printoni kur jeni në levizje. gjidhja ideale për punonjësit në terren, zyrtarët e sigurisë publike, profesionistët e kujdesit shëndetësor dhe ata që punojnë në transport.

Shpejtësi e lartë printimi deri në 8 faqe në minutë,
Printime me cilësi të lartë - rezolucion deri në 300dpi,
Nuk nevojitet bojë ose toner me printim termik të drejtpërdrejtë,
Seria e opsioneve të lidhjes përfshin Bluetooth, Wi-Fi dhe USB,
Mundësohet nga bateritë e rikarikueshme ose nga përshtatësi i rrymës AC.


MPS

Skanera

Odoo - Sample 1 for three columns

Skanera profesional

Dokumentet rregullohen gjatë skanimit. Të metat e sfondit nga shenjat dhe pikat e bojës deri te ngjyrat e sfondit dhe faqet bosh, hiqen automatikisht. Krijohen skedarë dixhitalë me cilësi më të lartë dhe lehtësisht të lexueshëm. Detektorët mbrojnë dokumentin tuaj nga çdo mosfunksionim, duke reduktuar rrezikun e dëmtimit të dokumenteve dhe humbjes së të dhënave.
 
Lexueshmëri e përmirësuar e dokumenteve,
Skanoni me lehtësi dokumente dhe broshura të mëdha,
Shpejtësitë më e lartë se mesatarja kur skanoni shumë faqe.

Odoo - Sample 2 for three columns

Skanera desktop

Dokumentet tuaja mund të transformohen në skedarë dixhitalë me cilësi të lartë me një prekje të vetme. Skanoni në çast deri në 48 shortcuts të programueshëm, direkt në PC, ueb, rrjet ose USB.  Me një sërë veçorish të korrigjimit automatik, mund të siguroheni që skedarët tuaj dixhitalë janë të pastër dhe të qartë. 

Korrigjon rrotullimin e dokumenteve tuaja,
Redukton automatikisht madhësitë e skedarëve,
Heq shenjat dhe njollat,
Skedarët dixhitalë të pastër dhe të qartë, të lehtë për t'u lexuar.


Odoo - Sample 1 for three columns

Skanera kompakte

Dokumentet e përditshme skanohen dhe shndërrohen lehtësisht në skedarë dixhitalë, duke e bërë të lehtë dhe aksesin në to. Qofshin faturat e shërbimeve, dokumentet e biznesit apo kontratat, të gjitha ato mund të skanohen pa mundim. Skanerët kompakt të dokumenteve janë idealë kur hapësira është e kufizuar. Duke matur pak më të gjerë se një fletë letre A4, ju mund të lironi hapësirë dhe të reduktoni rrëmujën në shtëpinë ose zyrën tuaj. Konfigurimi është i thjeshtë. 

Ekran me prekje i lehtë për t'u përdorur,
Ekran i thjeshtë intuitiv i ikonave,
Skanoni një sërë dokumentesh dhe karta biznesi,
Liron hapësirën në tavolinë, duke reduktuar rrëmujën,
Siguri e shtuar,
Thjesht menaxhimi i dokumenteve.

Odoo - Sample 2 for three columns

Skanera portativë

Me një ndërfaqe të lehtë për t'u kuptuar, skanimi i dokumentit është një detyrë e thjeshtë. Kombinuar me një shumëllojshmëri teknologjish të përpunimit të imazhit, nuk do të zhgënjeheni me fleksibilitetin që ofron një skaner portativ dokumentesh. Qoftë në një zonë pritjeje ku hapësira është e kufizuar ose kur jeni duke punuar në rrugë, mbajtja në krye të dokumenteve mund të jetë një sfidë. Skanerët portativë sjellin një mënyrë të re pune.

Ndërfaqe intuitive,
Integrimi me sistemet e menaxhimit të dokumenteve,
Me USB ose bateri e rikarikueshme,
I lehte dhe kompakt,
Softuer kryesor në industri për skanimin e dokumenteve, faturave, dhe kartave të identitetit.