AKSESOR DHE CONSUMABLE MOBILE THERMAL RECEIPT PRINTER BROTHER PABT4000LI
24.490,00 L 24.490,00 L 24490.0 ALL
Brother PA-BT4000LI. Type: Battery, Device compatibility: Label printer, Brand compatibility: Brother, Compatibility: PT-P950NW, Product colour: Black. Quantity per pack: 1 pc(s)
BATERI E KARIKUESHME BROTHER LI-ION BATTERY PABT009
19.290,00 L 19.290,00 L 19290.0 ALL
Brother PA-BT-009. Type: Battery, Device compatibility: Label printer, Brand compatibility: Brother, Compatibility: RJ-3035B und RJ-3055WB, Product colour: Black. Quantity per pack: 1 pc(s)